Totaalassortiment en prijslijst 2015-2016

Totaalassortiment en prijslijst 2015-2016

Itho Daalderop heeft haar vernieuwde totaalassortiment en een aangepaste prijslijst voor 2015-2016 bekendgemaakt. Naast een aantal prijsaanpassingen zijn en worden er liefst tien nieuwe producten toegevoegd.

Prijsaanpassingen
Itho Daalderop is er geruime tijd in geslaagd om geen prijsverhogingen door te voeren. Echter, door valutakoersen en stijgende inkoopprijzen zijn wij helaas genoodzaakt om dit jaar de prijs van diverse producten aan te passen. Deze prijsaanpassingen gelden per 1 april 2015, met uitzondering van de CVE ECO RFT, de Close-in boilers en elektroboilers die pas per 1 juli 2015 in prijs verhoogd worden. In dat geval kunt u dus nóg 3 maanden langer profiteren van het prijsniveau 2013-2014.

Nieuwe producten
Maar liefst tien nieuwe producten zijn of worden komende maanden aan ons pakket toegevoegd. Zo was er op het gebied van verwarming en tapwater de BaseCube Duo, de cv-ketel die zeer eenvoudig een hoog- en laagtemperatuur kan aansturen, de Booster warmtepomp BWP voor tapwaterproductie vanuit restwarmte of centraal opgewekte warmte en binnenkort een viertal alles-in-één kokendwaterpakketten en de nieuwe horizontale DoucheWTW.

Het pakket ventilatie werd ook flink uitgebreid met vraaggestuurde ventilatie BaseFlow, in een standaard en hoogbouw variant, de kleine WTW-unit HRU 150, RF-sensoren, en op het gebied van klasse-ventilatie het besturingssysteem Airlinq en binnenkort een unit met meer capaciteit, de DCW1000i.

In 2014 zag ook onze spIDer het levenslicht. Met deze klimaatthermostaat is een ideaal binnenklimaat zo geregeld.

Exemplaar
Wilt u een gedrukt exemplaar van het totaalassortiment ontvangen? Neem dan contact op met onze afdeling Marketing: (010) 427 86 30, of stuur een e-mail aan mst@ithodaalderop.nl. De digitale versie vindt u op onze website. 

< terug naar nieuwsoverzicht