Nieuwe klasse-ventilatie-unit DCWi 1000

Nieuwe klasse-ventilatie-unit DCWi 1000

De DCWi 1000 is de nieuwste klasse-ventilatie-unit met nóg meer capaciteit en een zeer hoog thermisch rendement, wat naverwarming vrijwel onnodig maakt.

Met klasse-ventilatie-oplossingen van Itho Daalderop wordt de luchtkwaliteit in klaslokalen verbeterd. Klasse-ventilatie-units DCW worden decentraal ingezet en automatisch per ruimte geregeld op basis van de gewenste CO2-waarde. De DCWi 1000 is de nieuwste klasse-ventilatie-unit met nóg meer capaciteit en een zeer hoog thermisch rendement, wat naverwarming vrijwel onnodig maakt.

Flexibel, compact en comfortabel
De DCWi 1000 wordt voornamelijk toegepast boven een verlaagd plafond. Door middel van ventilatiekanalen en roosters wordt de lucht in de ruimte ververst. Opstellingen in verschillende varianten zijn uitgewerkt en voorzien van de nodige akoestische adviezen voor een stille werking. Dit maakt een zeer flexibel, compact en comfortabel ventilatiesysteem mogelijk zonder buitenplaatsing.

Breed inzetbaar
Naast toepassing in scholen en kinderdagverblijven zijn de units ook uitermate geschikt voor kantoor- en vergaderruimten, kantines, aula’s, restaurants en andere gebouwen waar veel mensen zijn en een beter binnenklimaat gewenst is. Met de intelligente Airlinq-touchscreenbediening wordt er per ruimte uitgelezen en bediend. Daarnaast kan er bediend worden in een mini Airlinq-netwerk, diverse GBS-systemen en in masterslave configuraties.

 De voordelen op een rij:

-    Hoog rendement warmtewisselaar
-    Laag opgenomen vermogen
-    Veel capaciteit met een laag geluidsniveau

Op de betreffende productpagina vindt u meer informatie over het product en de verschillende types

< terug naar nieuwsoverzicht