Nieuw samenwerkingsverband EIKpunt op PROVADA 2015

Nieuw samenwerkingsverband EIKpunt op PROVADA 2015

EIKpunt, een nieuw samenwerkingsverband tussen Eteck, Itho Daalderop en Klimaatgarant, staat van 2 tot en met 4 juni op PROVADA 2015. EIKpunt presenteert tijdens de vastgoedbeurs haar nul-op-de-meter- en EPC 0-oplossingen met energieprestatiegarantie voor appartementen.

EIKpunt is ervan overtuigd dat scherpere energie-eisen voor appartementen in zowel nieuwbouw als transformatie van bestaande bouw haalbaar zijn en wel degelijk samengaan met meer comfort voor de bewoner, zonder dat er sprake is van een meerprijs. Vanuit de wensen en ambities van de bewoner is een projectrealisatie en exploitatie van A tot Z mogelijk: van integraal ontwerp, advies en een efficiënte werking van het klimaatsysteem tot en met intensieve begeleiding, onderhoud en een jarenlange garantie op maat op de energieprestaties.

Expertise

EIKpunt is een initiatief van drie bedrijven, elk met een eigen expertise en ruime ervaring op het gebied van duurzame energiesystemen. De specialismen zijn complementair: Eteck als exploitant, Itho Daalderop als ontwikkelaar en producent en Klimaatgarant als systemintegrator voor het ontwerp, de installatie en de instandhouding. Met één aanspreekpunt en aandacht voor persoonlijke communicatie staat de bewoner centraal. Hij profiteert daarbij van een zeer concurrerend geprijsde exploitatie.

Kijk voor meer informatie over EIKpunt vanaf 1 juni op de website www.eikpunt.nl

Stand 11-64

EIKpunt is tijdens de beurs te vinden op stand 11-64. Namens de drie bedrijven zullen contactpersonen de bezoeker persoonlijk en uitvoerig informeren over de ambities en werkwijze van EIKpunt. Een grote informatiewand toont de visie en oplossingen in woord en beeld.

PROVADA 2015 vindt van 2 tot en met 4 juni plaats in de Amsterdam RAI. Meer informatie over de vastgoedbeurs is te vinden op www.provada.nl

< terug naar nieuwsoverzicht