Leveranciers langs de lijn

Leveranciers langs de lijn

Itho Daalderop en consultancybureau AMI werkten vorig jaar succesvol samen aan project Langs de Lijn; een initiatief om de efficiëntie bij het productieproces te verbeteren. De partijen zijn trots op het resultaat en nodigden leveranciers daarom uit voor een kijkje in de productiekeuken.

Er werd hard gewerkt aan het optimaliseren van processen, met als doel het bereiken van een beter rendement. Dit leidde tot het doorvoeren van diverse veranderingen in het productieproces, die ook van invloed zijn op de samenwerking. Verbeteringen waar Itho Daalderop en AMI enthousiast over zijn.

Leveranciers werden daarom van harte uitgenodigd om op dinsdag 21 april een kijkje in de keuken te komen nemen. Om te zien welke processen er veranderd zijn, maar ook om vragen te stellen, te sparren met cases uit de dagelijkse praktijk en om concrete, persoonlijke afspraken te maken.

De genodigden kregen een programma voorgeschoteld die bestond uit een mix van presentatie, opdrachten op de werkvloer en een rondleiding door de productiehal.

Na afloop ging iedereen naar huis met nieuwe inzichten en frisse ideeën. 

< terug naar nieuwsoverzicht