Je regelt het met Spider!

Je regelt het met Spider!

Uw ideale binnenklimaat regelen met maar één druk op de knop van uw klimaatthermostaat, smartphone of tablet. Waar en wanneer u maar wilt, dus ook buiten de deur. Of het nu gaat om verwarming, tapwater of elektrische apparaten, met het nieuwe spIDer-klimaatsysteem is het zo geregeld.

Een select gezelschap installateurs, bestaande uit 67 aanwezigen namens 50 bedrijven, was in november getuige van de lancering van de nieuwste innovatie van Itho Daalderop: de Spider. Een slim en interactief klimaatsysteem dat als communicatieplatform in de meest uitgebreide vorm bestaat uit een klimaatthermostaat, gateway, usb-communicatiemodule, powerplugs, een app en het Spider web. Het platform communiceert met de installatie in de woning.

Het binnenklimaat van de woning kan door de gebruiker efficiënt en effectief op afstand bediend en geprogrammeerd worden, dus ook buiten de deur door middel van de app op de smartphone of tablet. Met het klokprogramma met snooze-functie stelt u eenvoudig het weekprogramma of de vakantiemodus in. Het zorgt naast optimaal wooncomfort voor minimaal energieverbruik. Bovendien  krijgt de gebruiker binnenkort ook inzicht in het verbruik. Dat maakt de gebruiker bewuster van het verbruik, de kosten en de werking van het systeem.

Het nieuwe systeem is binnenkort verkrijgbaar. Kijk voor meer informatie op www.ithodaalderop.nl/Spider

< terug naar nieuwsoverzicht