Itho Daalderop bekendste naam onder w-installateurs

Itho Daalderop bekendste naam onder w-installateurs

Itho Daalderop is nummer 1 als het gaat om naamsbekendheid onder werktuigbouwkundige installateurs. Dat blijkt uit een onderzoek van bouwmarketeer Bouwkennis.

Bouwkennis onderzoekt elke twee jaar de naamsbekendheid van de bekendste merken in de installatiebranche voor de Marketing Scorecard Naamsbekendheid & Imago Installatie. Daarbij wordt onder meer gekeken naar naamsbekendheid, concurrentiepositie en imago in de productengroepen Luchttechniek, Boilers, Warmtepompen en CV-ketels.

Op het gebied van luchttechniek gaf 90% van de w-installateurs aan Itho Daalderop te kennen, van de adviseurs is dit 86%. Beiden doelgroepen noemen ons en onze producten in deze categorie ‘goed en professioneel’.

Bij Boilers wordt Itho Daalderop in 97% van de gevallen als bekendste genoemd, met als belangrijkste kenmerken ‘goed product’ en ‘sterk in boilers’.

In de productgroep Warmtepompen scoort Itho Daalderop een totale naamsbekendheid van 75% en staan we bekend als ‘duidelijk en fuctioneel’.

Bij de bekendheid onder CV-ketels moeten we genoegen nemen met een derde plaats (82%), maar wordt Itho Daalderop ook hier als ‘goed bedrijf’ en ‘kwalitatief’ bestempeld.

Kijk voor meer informatie over het onderzoek en de resultaten op www.bouwkennis.nl/persberichten/itho-daalderop-meest-bekende-merk-onder-w-installateurs.

< terug naar nieuwsoverzicht