Itho Daalderop ‘Nul-op-de-meter-trailer’ geopend op Energie 2014

 Itho Daalderop ‘Nul-op-de-meter-trailer’ geopend op Energie 2014

Onder grote belangstelling werd dinsdag 7 oktober de Itho Daalderop Nul-op-de-meter-trailer geopend op Energie 2014, de grootste energievakbeurs van Nederland. In en om deze trailer presenteerde Itho Daalderop drie dagen lang haar nieuwste totaalconcepten voor renovatie en nieuwbouw.

Leen van Dijke van kernteam De Stroomversnelling, een samenwerkingsverband tussen bouwers en corporaties om 111.000 huurwoningen naar ‘nul op de meter’ te renoveren, verrichte om 11.00 uur de openingshandeling onder het toeziend oog van genodigden en overige belangstellenden. Daarvoor hield directeur Bas Korte namens Itho Daalderop een korte inleiding over de veelbelovende toekomst die ‘nul op de meter’, wonen zonder energierekening, tegemoet gaat. 

Totaaloplossingen
Tot en met 9 oktober presenteerde de ontwikkelaar van producten en totaalsystemen in en rond de trailer op presentatiewanden productcombinaties die een laag energieverbruik combineren met een hoog comfort en prestatieniveau. Denk daarbij aan verschillende types warmtepompen, de nieuwste vraaggestuurde ventilatie, zonne-energie en 0,4 EPC nieuwbouwconcepten. Speciale aandacht was er ook voor de nieuwe klimaatthermostaat spIDer en een binnenkort te introduceren ventilatiesysteem voor hoogbouw.

< terug naar nieuwsoverzicht