Bereken je besparing

Pakketlabel toolkit

HP Cube Hybride Combi

HP Cube Hybride Combi

De HP Cube Hybride Combi komt tegemoet aan sterke signalen om te verduurzamen. En oplossing met toekomst, die niet voor niets beloond wordt met een aantrekkelijke overheidssubsidie.

De combinatie bestaat uit één van de zuinigste comfortketels van Nederland, de Base Cube, gecombineerd met de lucht/water warmtepomp HP Cube. De Base Cube verbruikt bijzonder weinig energie, heeft nauwelijks onderhoud nodig en is minder gevoelig voor storingen door het gebruik van minder onderdelen. Tegelijkertijd verhoogt dit het bedieningsgemak en gebruikscomfort. De Base Cube is geschikt voor uiteenlopende woonsituaties en huishoudens.

HP Ready

De Base Cube is de enige cv-ketel in Nederland die later nog eenvoudig uitgebreid kan worden met een lucht/water warmtepompdeel. Dit noemen wij HP Ready. Hiermee wordt uw situatie nog energiezuiniger en comfortabeler. Het tweede gedeelte van de installatie is de HP Cube, de lucht/water warmtepomp, waarmee warmte uit omgevingslucht wordt omgezet in warmte voor de verwarming van een woning. Uw klant bespaart daarmee op de energierekening en het is zeer milieuvriendelijk. De cv-ketel heeft twee functies: bereiding van warm tapwater en - bij een hoge verwarmingsvraag - bijverwarmen of overnemen als het bijvoorbeeld een paar graden vriest. De HP Cube is zó krachtig dat uw klant het cv-deel nauwelijks meer nodig heeft om bij te springen voor het verwarmen. 

Subsidie voor duurzame energie

Er wordt in 2016 70 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld voor duurzame energie in huis. Met de nieuwe meerjarige subsidieregeling 'Investeringssubsidie Duurzame Energie' (ISDE) wil het ministerie van Economische Zaken Nederlandse particulieren en bedrijven stimuleren minder met gas en meer met duurzame warmte te verwarmen. Er kan subsidie aangevraagd worden voor onze zonneboilers en warmtepompen. In het geval van de HP Cube krijgt de consument in 2016 € 1200,- subsidie. Kijk voor meer informatie over de subsidieregeling op onze speciale pagina: http://www.ithodaalderop.nl/subsidieregeling-duurzame-energie.

Hernieuwde 5 jaar garantie

Koopt de consument binnen 2 jaar na installatiedatum van de Base Cube het HP Cube gedeelte dan ontvangt men een hernieuwde 5 jaar garantie vanaf het moment van installeren van de HP Cube. Dit is richting uw huidige klanten met een Base Cube een zeer aantrekkelijk aanbod!

Besparing tot € 450,- per jaar

De combi kan een besparing tot wel € 450,- per jaar opleveren. Bereken het zelf met onze bespaartool.

< terug naar nieuwsoverzicht