https://www.databadge.net/vsk2016/reg/?link=5be6eb2c021191a1b72e&lan=NL

Actiecode voor toegangskaarten: 

NTWO000068ALB

HP-S 55

WPU 5G

HRU ECO 300 DUO Zone

HP-M 25 i

building holland 2019

Uitgekiende klimaatoplossingen voor nieuwbouw én renovatie op Building Holland 2019

Itho Daalderop presenteert op Building Holland 2019 van 9 t/m 11 april (RAI Amsterdam, Hal 10, stand 60) maar liefst vijf innovaties op het gebied van energiezuinige, comfortabele en gezonde binnenklimaatsystemen. De belangrijkste zijn een aantal nieuwe warmtepompen voor zowel de nieuwbouw als de renovatie (de lucht/water warmtepomp HP-S 55, de water/water warmtepomp WPU 5G en de HP-M Monobloc serie), de CAS 3 Connect dakventilator en de HRU ECO 300 DUO Zone WTW-unit.


Warmtepompen HP-S, WPU 5G en HP-M Monobloc serie

De vijfde generatie water/water warmtepomp WPU 5G heeft het allerhoogste rendement in de markt. De WPU 5G-serie onderscheidt zich met schoon water als bron, een 2-in-1 condensorprincipe, standaard een gelijkstroompomp en een uniek ontworpen voorraadvat. De warmtepomp en het voorraadvat kunnen naast elkaar of bovenop elkaar geplaatst worden. Itho Daalderop is al sinds 2002 marktleider in de nieuwbouw met de WPU warmtepomp en met de vijfde generatie gaan we weer een stap verder.

De HP-S is een compleet concept voor duurzaam verwarmen én koelen en bereiden van warm tapwater. De HP-S 55 bestaat net als zijn grotere broers de HP-S 95 en HP-S 130 uit een binnen- en buitendeel. Deze warmtepompen zijn zowel geschikt voor de nieuwbouw, waar ze all-electric kunnen worden opgesteld, maar passen ook uitstekend in de bestaande bouw. Hierbij kan de HP-S ook hybride worden opgesteld (met een cv-ketel van elk merk). De HP-S wordt geleverd inclusief de slimme Spider Klimaatthermostaat en Gateway, waarmee u via uw smartphone of het web eenvoudig de warmtepomp én eventuele Itho Daalderop ventilatieproducten kunt bedienen.

De HP-M 25 i is een compacte en betaalbare monobloc hybride warmtepomp die eenvoudig te plaatsen is naast elke bestaande cv-ketel. Met deze oplossing kunnen snel, eenvoudig en tegen lage kosten in renovatieprojecten flinke gasbesparingen en labelstappen worden gerealiseerd. De HP-M gebruikt de buitenlucht als bron, eventueel aangevuld met afgevoerde ventilatie-binnenlucht (op kamertemperatuur) waardoor substantieel verwarmingsvermogen kan worden gerealiseerd.

Deze warmtepomp heeft geen buitendeel en ook is er geen F-gassen certificering nodig voor de installatie. De HP-M 25 i kan aan elk merk cv-ketel en elk merk C-ventilatiesysteem gekoppeld worden. Door de standaard dakdoorvoer kan een snelle installatie worden gegarandeerd. Bovendien wordt de HP-M 25 i prijstechnisch zeer scherp in de markt gezet. De HP-M wordt geleverd inclusief de slimme Spider Klimaatthermostaat en Gateway, waarmee u via uw smartphone of het web eenvoudig de warmtepomp én eventuele Itho Daalderop ventilatieproducten kunt bedienen.


CAS 3 Connect dakventilator

De Itho Daalderop CAS 3 Connect is de eerste dakventilator die rechtstreeks met de cloud verbonden kan worden. Hierdoor wordt hij op efficiënte wijze door slechts één persoon ingeregeld en inbedrijf gesteld. De CAS 3 Connect kan op afstand gecontroleerd en gemonitord worden en op afstand uitgezet worden bij calamiteiten. De installateur kan direct de meting uitlezen en de instellingen aanpassen en hij krijgt pro-actief storings- en servicemeldingen. Ook kan de locatie vastgelegd worden zodat men weet welke dakventilatoren op een dak geserviced moet worden. Via Google Maps wordt de installateur dan gemakkelijk naar de juiste dakventilator geleid. Bij de ontwikkeling is veel aandacht besteed aan het één op één kunnen vervangen van ventilatoren. Zo is bijvoorbeeld de voetmaat hetzelfde als bestaande dakventilatoren.


HRU ECO 300 DUO Zone – Eenvoudig 2-zones vraaggestuurd ventileren

De HRU ECO 300 is de meest installatie- en service-vriendelijke WTW-ventilatie-unit in zijn soort met verschillende aansluitmogelijkheden. Uniek is de ruimtebesparende toepassing in het knieschot. De HRU ECO 300 is hierdoor zeer geschikt voor toepassing in zowel renovatie als nieuwbouw. Zeer praktisch en tijdbesparend is het feit dat de warmteterugwinning unit zelf, ook tijdens het inregelen, zijn eigen ventilatiedebiet meet en regelt. Door slechts vijf bevestigingspunten los te schroeven kan de installateur makkelijk bij alle onderdelen.


De HRU ECO 300 DUO Zone zorgt ervoor dat er afzonderlijk in 2-zones (woon- en slaapzone) vraaggestuurd geventileerd kan worden op basis van CO2-metingen. Dit door het eenvoudig plaatsen van zonekleppen in het luchttoevoerkanaal. De montage van de zonekleppen is zeer installatievriendelijk en kan eenvoudig direct op de HRU ECO 300 DUO Zone als elders in het luchttoevoerkanaal worden geplaatst.