• Samen Nederland duurzaam maken? Op de Installatievakbeurs Hardenberg

  Samen Nederland duurzaam maken? Op de Installatievakbeurs Hardenberg

  lees meer >
 • Duurzame Partner Programma

  Bent u een installateur die ook graag werk maakt van de verduurzaming van Nederland? En wilt u hierbij ondersteuning van Itho Daalderop? Dan is het Itho Daalderop Duurzame Partner Programma iets voor u.

  lees meer >
 • Comfortabel en energiezuinig verwarmen en koelen

  Een warmtepomp benut energie uit de bodem (water/water warmtepomp) of uit de lucht (lucht/water warmtepomp) en gebruikt deze voor de verwarming.

  lees meer >
 • Comfortabele en energiezuinige ventilatie

  We kunnen niet zonder een goed binnenklimaat. Zeker niet met onze hedendaagse comfortwensen en levensstijl. We leven in multifunctionele ruimtes door het gehele huis. Dat vraagt om een slimme, optimale ventilatie.

  lees meer >
 • Ruim assortiment boilers

  Op het gebied van warm water zijn de boilers van Itho Daalderop al decennialang een begrip in de installatiewereld. Met onze boilers wordt het water verwarmd en op voorraad gehouden zodat er altijd een royale hoeveelheid warm water voorhanden is in huis.

  lees meer >
 • Spider klimaatsysteem wint VSK Award

  Het Spider klimaat- en monitoringssysteem van Itho Daalderop heeft in de categorie Digitaal & Slim een VSK Award gewonnen. De onderscheidingen werden dinsdag 6 februari uitgereikt tijdens de installatievakbeurs VSK in Utrecht.

  lees meer >
 • Slimme Itho Daalderop noviteiten op VSK 2018

  Itho Daalderop presenteert op VSK 2018 haar laatste innovaties op het gebied van energiezuinige, comfortabele en gezonde binnenklimaatsystemen. De belangrijkste zijn de HP-S en WPU 5G warmtepompen, de Smartboiler, de CAS 3 Connect dakventilator en Spider Safety. Het Itho Daalderop Spider-klimaatsysteem en de Green Energy Smartboiler zijn genomineerd voor de VSK Awards 2018 in de categorie Digitaal & Slim.

  lees meer >