• Itho Daalderop wint Warmtepompproject van het Jaar

  Itho Daalderop heeft de award Warmtepompproject van het Jaar gewonnen voor de innovatieve verduurzamingsmethode 2nd Skin. De prijs werd 14 december uitgereikt tijdens het Nederlands Congres Warmtepompen 2017.

  lees meer >
 • Spider en Green Energy Smartboiler genomineerd voor VSK Awards

  Het Itho Daalderop Spider-klimaatsysteem en de Green Energy Smartboiler zijn genomineerd voor de VSK Awards 2018 in de categorie Digitaal & Slim.

  lees meer >
 • Zelflerende boilers voor comfort en energiebesparing!

  Itho Daalderop introduceert per 1 oktober een nieuwe generatie elektrische boilers: de (Green Energy) Smartboiler. Voor de nieuwe boiler is een technologie ontwikkeld waarmee de eindgebruiker meer energie bespaart en blijft genieten van het gewenste comfort. Hierdoor beschikt de smartboiler over het hoogst haalbare energielabel in zijn klasse.

  lees meer >
 • Ecodesign; wat wijzigt er per 1-1-2018?

  In verband met de verscherpte Ecodesign richtlijnen wijzigt er per 1-1-2018 het een en ander aan het ventilatiegamma van Itho Daalderop. De nieuwe richtlijnen gelden voor alle leveranciers van ventilatieboxen en WTW’s. Vanaf deze datum ondergaat de CVE tevens een kleine transformatie qua kleurstelling; hij wordt wit/grijs in plaats van blauw. Hiermee ligt dit product in lijn met de nieuwe family look van de Itho Daalderop producten.

  lees meer >
 • Spider Multizonering: iedere ruimte haar eigen warmte

  Spider Multizonering regelt de verwarming afzonderlijk per kamer of zone. Bediening per kamer met thermostaat, klokprogramma of app. Nu ook in combinatie met vloerverwarming in alle situaties verkrijgbaar. 

  lees meer >
 • Ondersteboven van de nieuwe WTW van Itho Daalderop

  Ventilatiespecialist Itho Daalderop introduceert de nieuwste generatie WTW-ventilatie voor iedere toepassing. Als onderdeel van een nieuwe range ventilatie-oplossingen met warmteterugwinning wordt de HRU ECO 300 geïntroduceerd; een ventilatie-unit met verschillende unieke opstellingsmogelijkheden, waaronder achter het knieschot.

  lees meer >
 • Werk aan de winkel!

  Per 1 april 2017 moeten alle kinderdagverblijven in Nederland voldoen aan strengere eisen voor luchtkwaliteit en ventilatie (ten opzichte van het Bouwbesluit 2012).

  lees meer >
 • Itho Daalderop partner van duurzamewarmte.nl

  De nieuwe website duurzamewarmte.nl helpt huiseigenaren bij het kiezen van de juiste duurzame warmtetechniek voor in huis. Met technieken zoals onder andere warmtepompen en zonneboilers. Hiermee wordt het voor iedereen mogelijk en inzichtelijk gemaakt om op een duurzame manier te verwarmen en voor warm water te zorgen.

  lees meer >
 • Sporttas cadeau bij Close-in voorjaarsactie

  Op dit moment loopt de Close-in voorjaarsactie weer! Om de voetbaloutfit van de vorige keer compleet te maken geven wij dit keer een luxe sporttas cadeau bij aankoop van een actiepakket.

  lees meer >