• Nieuw: Spider tablet app

  Vanaf heden is de Itho Daalderop tablet app voor Spider beschikbaar in de Google Play Store en de iOS App Store. Met deze tablet app kunt u onder meer uw klokprogramma instellen en grafieken aflezen van uw Spider systeem.

  lees meer >
 • Oplevering project Bezaanjachtplein te Amsterdam

  7 december is het project Bezaanjachtplein te Amsterdam opgeleverd en Itho Daalderop was erbij!

  lees meer >
 • Onze nieuwe CO2-ventilatiepakketten blazen je omver!

  Wie kent hem niet; de blauwe vertrouwde ventilatie-unit CVE die in meer dan 1 miljoen Nederlandse huishoudens te vinden is. Deze robuuste en energiezuinige ventilatietopper was al verkrijgbaar in een handig alles-in-1-ventilatiepakket met alle componenten voor het vernieuwen en verbeteren van ventilatiesystemen. Itho Daalderop introduceert nu twee nieuwe en zéér scherp geprijsde CO2-ventilatiepakketten met de robuuste CVE ventilatie-unit als basis; het CVE CO2-pakket Optima en het CVE CO2-pakket Optima Inside.

  lees meer >
 • Itho Daalderop-ketels sinds september 2015 Gas+-gasgekeurd

  De overheid heeft een wijziging in het Besluit Gastoestellen doorgevoerd vanwege veranderingen in de gassamenstelling. Dit houdt in dat er vanaf 1 januari 2017 alleen nog cv-ketels en geisers verkocht en geïnstalleerd mogen worden die G+-gasgekeurd zijn. Zowel de Base Cube als de Comfort Classic cv-ketels van Itho Daalderop zijn al sinds september 2015 voorzien van het G+-gaskeurmerk.

  lees meer >
 • Nieuw: de terugbelfunctie

  Afgelopen jaar hebben we een aantal stappen gezet om de telefonische bereikbaarheid te vergroten. Tot vorig jaar was er één centraal nummer om ons te bereiken; nu hebben we ook de meest voorkomende groepsnummers aan u gecommuniceerd. Zo kunt u direct – en dus sneller – naar de juiste afdeling bellen met uw vragen. Per 1 oktober introduceren we een nieuwe optie: de terugbelfunctie.

  lees meer >
 • Blijf op de hoogte!

  Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen rondom Itho Daalderop en haar producten? Altijd de laatste nieuwtjes, tips en acties ontvangen in uw mailbox?

  lees meer >
 • Producten standaard voorzien van slimme thermostaat Spider

  De lucht/water warmtepomp HP (Cool) Cube en de verwarmingstoestellen Base Cube 30/35 & Duo en Comfort Classic van Itho Daalderop worden met ingang van 1 oktober standaard voorzien van de Spider Base thermostaat.

  lees meer >
 • Referentie projecten klasse-ventilatie

  Hoe werkt zo’n ventilatie systeem nu precies? Kan ik mijn ambitieniveau (A, B of C) daarmee realiseren? En doet het echt wat het belooft? Allemaal vragen waar u als beslisser antwoord op wilt hebben. En niet voor niks, want het plaatsen van een Klasse-ventilatie systeem is een investering waarbij zorgvuldige afwegingen gemaakt moeten worden.

  lees meer >
 • Co-creatie voor BETER OP DE METER

  BETER OP DE METER, het concept voor energetische woningverbetering, wordt uitgebreid. Maar liefst 15 co-makers hebben hun kennis en krachten gebundeld om nog meer renovatieproducten voor de bestaande bouw te maken. Want, innoveren doe je immers samen! Itho Daalderop is een van de deelnemende co-makers, samen met initiatiefnemers Hemubo, Rutges Vernieuwt, Smits Vastgoedzorg, TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep die al eerder het Renovatiekompas lanceerden.

  lees meer >
 • PureBlue: De meest effectieve en gezonde luchtzuivering

  Itho Daalderop lanceert PureBlue; een nieuwe oplossing om de problematiek rondom fijnstof in woningen en gebouwen zoals scholen en kinderdagverblijven aan te pakken. Want daar waar wij en onze kinderen wonen, werken en leven moet de lucht toch écht gezond zijn. Goed ventileren betekent ook goed zuiveren van de lucht. Itho Daalderop heeft met PureBlue luchtzuivering een gepast antwoord op het filteren van virussen, fijnstof en allergenen.

  lees meer >
 • Itho Daalderop lanceert Close-in Choco

  Vanaf maandag 28 maart kunt u bij Itho Daalderop terecht voor een nieuwe variant op onze populaire Close-in keukenboiler: de Close-in Choco.

  lees meer >
 • HP Cube Hybride Combi

  De HP Cube Hybride Combi komt tegemoet aan sterke signalen om te verduurzamen. En oplossing met toekomst, die niet voor niets beloond wordt met een aantrekkelijke overheidssubsidie.

  lees meer >
 • Bespaar tot €450,- per jaar

  Wist u dat u uw consument tot € 450,- per jaar kunt laten besparen op een Hybride HP Cube combinatie?

  lees meer >
 • Smart Home vol Itho Daalderop nieuws

  Sinds donderdag ligt Smart Home in de winkel, een eenmalige uitgave met onder meer een uitgebreid artikel over diverse producten en de mogelijkheden van Itho Daalderop.

  lees meer >
 • Zero Energy Concept winnaar VSK Award 2016

  Het Zero Energy Concept (ZEC) van Itho Daalderop heeft in de categorie Systeemoplossingen een VSK Award gewonnen. De onderscheidingen werden woensdag 3 februari uitgereikt tijdens de installatievakbeurs VSK in Utrecht.

  lees meer >
 • Subsidie beschikbaar voor duurzame energie

  Er wordt in 2016 70 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld voor duurzame energie in huis. Met de nieuwe meerjarige subsidieregeling 'Investeringssubsidie Duurzame Energie' (ISDE) wil het ministerie van Economische Zaken Nederlandse particulieren en bedrijven stimuleren minder met gas en meer met duurzame warmte te verwarmen. Ook u kunt subsidie aanvragen voor onder meer onze zonneboilers en warmtepompen.

  lees meer >
 • GIMV neemt belang in Klimaatgarant en Itho Daalderop

  SCHIEDAM/TIEL, 8 januari 2016 – Itho Daalderop volgt belangrijke markttrends als energieprestatiegarantie en Nul-op-de-Meter op de voet en deze vormen o.a. de basis voor al haar innovaties. In de nieuwbouwmarkt wordt al geruime tijd samengewerkt met Klimaatgarant, die zich volledig richt op prestatiegaranties. Deze samenwerking is steeds intensiever geworden om producten en diensten aan te laten sluiten op de veranderende marktvraag. Het management van beide bedrijven heeft dan ook besloten tot de vorming van een nieuwe groep, financieel ondersteund door investeringsmaatschappij Gimv. In deze groep opereren de twee bedrijven als afzonderlijke entiteiten. Wim van den Bogerd gaat leiding geven aan de nieuwe groep, maar verder zijn er geen wijzigingen in het directie- en managementteam van Itho Daalderop.

  lees meer >