• Duurzame energie wordt gesubsidieerd

  Er wordt in 2016 70 miljoen euro subsidie beschikbaar gesteld voor duurzame energie in huis. Met de nieuwe meerjarige subsidieregeling 'Investeringssubsidie Duurzame Energie' (ISDE) wil het ministerie van Economische Zaken Nederlandse particulieren en bedrijven stimuleren minder met gas en meer met duurzame warmte te verwarmen. Ook u kunt subsidie aanvragen voor onder meer onze zonneboilers en warmtepompen.

  lees meer >
 • Handige alles-in-1 pakketten

  Itho Daalderop heeft nu twee handige alles-in-1 pakketten: het alles-in-1 BaseFlow ventilatiepakket en het bestaande alles-in-1 ventilatiepakket aangevuld met een spIDer Base in plaats van een draadloze zender. Het laatste pakket is een actiepakket.

  lees meer >
 • Innovaties en Award nominatie op VSK 2016

  Itho Daalderop presenteert op VSK 2016 (stand D050, hal 8) weer een aantal nieuwe producten en totaalconcepten op het gebied van energiezuinige, comfortabele en gezonde binnenklimaatsystemen. Eén daarvan is genomineerd voor een VSK Award: het Zero Energy Concept (ZEC).

  lees meer >
 • Razendsnelle BTV-actie met extra’s!

  De BTV-actie gaat weer van start bij de groothandel. De actiepakketten bevatten 3 BTV’s N201T en een radiografisch bestuurbare Ferrari.

  lees meer >
 • Spider nu met uitgebreide energiemonitoring en Powermodules voor groepen en PV-panelen

  De slimme klimaat thermostaat Spider van Itho Daalderop is nu voorzien van uitgebreide energiemonitoring. Daarnaast is een Powermodule (DIN rail) beschikbaar waarmee groepen gemeten, geschakeld of in een klokprogramma gezet kunnen worden. Nieuw is ook de Powermodule PV die in de elektrische installatie geplaatst kan worden om zo de energie-opwekking van PV-panelen te meten en in grafieken te kunnen weergeven.

  lees meer >
 • 1 minuut stilte voor slachtoffers Parijs

  Uit respect voor de slachtoffers van de aanslagen in Parijs houden wij vandaag om 12.00 uur 1 minuut stilte en hangen bij ons de vlaggen halfstok.

  lees meer >
 • Itho Daalderop gecertificeerd voor bodemkwaliteit

  Itho Daalderop heeft twee certificaten behaald op het gebied van ontwerp, realisatie, beheer en onderhoud van bodemenergiesystemen.

  lees meer >
 • Spider slimme klimaat thermostaat in het nieuws

  Onze slimme Spider klimaat thermostaat verscheen afgelopen week in het Financieele Dagblad. Het artikel in de bijlage Energietransitie besteedt aandacht aan onze samenwerking met fifthplay, fabrikant van smart home-oplossingen.

  lees meer >
 • spIDer slimme klimaat thermostaat bewaakt ook kwaliteit binnenlucht

  De spIDer is een slimme klimaat thermostaat voor een gezonde en comfortabele woning die inzicht geeft in uw energieverbruik. Om een gezonde woning te kunnen bereiken, is het noodzakelijk te letten op de kwaliteit van de binnenlucht. spIDer doet dat als enige slimme thermostaat in de markt. Natuurlijk kunt u er ook uw verwarming, warme water en andere elektrische apparaten mee regelen en bedienen. spIDer is zonder contract of abonnement verkrijgbaar.

  lees meer >
 • Ecodesign en Energielabeling

  Op 26 september zijn de aangescherpte Ecodesign- en Energielabeling-richtlijnen ingegaan voor cv-ketels, warmtepompen en boilers. Vanaf deze datum mogen er alleen nog maar Ecodesign-conforme producten verkocht worden. Een groot aantal van deze producten is voorzien van een energielabel. Vanaf 1 januari 2016 gaat Ecodesign ook in voor woningventilatieproducten.

  lees meer >
 • Toolkit balansventilatie beschikbaar

  De VLA (Vereniging van Luchttechnische Apparaten) en aangesloten fabrikanten en leveranciers van balansventilatie-units hebben een handige toolkit ontwikkeld om woningcorporaties, projectontwikkelaars en installateurs te ondersteunen bij het informeren van consumenten over balansventilatie.

  lees meer >
 • Ook handig: de tapwatertool en wisselwijzer

  Onze producten zijn niet alleen energiezuinig, ze zijn er ook om het leven een stukje comfortabeler en makkelijker te maken. Dat proberen we ook met onze diensten, zoals onze nieuwste online tools: de wisselwijzer en tapwatertool.

  lees meer >
 • Nieuwe gesoldeerde platenwisselaars

  Itho Daalderop heeft een nieuw assortiment gesoldeerde platenwisselaars voor vloerverwarming en systeemscheiding.

  lees meer >
 • Ventilatie in renovatiewoning moet op de schop

  Opdrachtgevers, aannemers en installateurs laten zich bij de keuze voor een ventilatiesysteem en ventilatiewijze nog vaak leiden door energieprestaties van het gebouw en niet door luchtkwaliteit. Tot die conclusie kwamen sprekers tijdens de webinar ‘Ventilatie drijvende kracht achter gezonde woning’.

  lees meer >
 • Nul-op-de-meter succesvol in RijswijkBuiten

  Nul-op-de-meter wérkt! Dat bewijst het nieuwbouwproject in RijswijkBuiten wel, waarvoor wij meerdere producten mochten leveren.

  lees meer >
 • Miljoenen Nederlanders betalen te veel voor ventilatie

  Ruim twee miljoen huishoudens in Nederland beschikken over een verouderd ventilatiesysteem waardoor ze jaarlijks negentig procent te veel stroom verbruiken. Dat blijkt uit onderzoek onder installatiebedrijven uitgevoerd door Klimaatbureau Stichting HIER.

  lees meer >
 • Expositie Tiel Tin Metaal Daalderop 135 jaar

  In het kader van Erfgoedfestival Gemaakt in Gelderland organiseert het Flipje en Streekmuseum een bijzondere expositie: Tiel Tin Metaal Daalderop 135 jaar.

  lees meer >
 • Nieuwe ventilatie-oplossingen voor hoogbouw

  Itho Daalderop heeft een nieuwe warmteterugwin-unit en een vraaggestuurd ventilatiesysteem voor hoogbouw beschikbaar.

  lees meer >
 • Nieuw samenwerkingsverband EIKpunt op PROVADA 2015

  EIKpunt, een nieuw samenwerkingsverband tussen Eteck, Itho Daalderop en Klimaatgarant, staat van 2 tot en met 4 juni op PROVADA 2015. EIKpunt presenteert tijdens de vastgoedbeurs haar nul-op-de-meter- en EPC 0-oplossingen met energieprestatiegarantie voor appartementen.

  lees meer >
 • Itho Daalderop conceptwoning in IC Dubo

  Sinds kort ontvangen we bezoekers in onze Itho Daalderop conceptenwoning in het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (IC DUBO) te Rotterdam. Benieuwd?

  lees meer >
 • Totaalassortiment en prijslijst 2015-2016

  Itho Daalderop heeft haar vernieuwde totaalassortiment en een aangepaste prijslijst voor 2015-2016 bekendgemaakt. Naast een aantal prijsaanpassingen zijn en worden er liefst tien nieuwe producten toegevoegd.

  lees meer >
 • Leveranciers langs de lijn

  Itho Daalderop en consultancybureau AMI werkten vorig jaar succesvol samen aan project Langs de Lijn; een initiatief om de efficiëntie bij het productieproces te verbeteren. De partijen zijn trots op het resultaat en nodigden leveranciers daarom uit voor een kijkje in de productiekeuken.

  lees meer >
 • Ons Huis Verdient Het

  Nederland wordt steeds energieneutraler! We zijn weer onderweg met onze nul-op-de-meter-trailer tijdens het derde seizoen van het RTL4-programma Ons Huis Verdient Het. Kijk mee, elke zondag op RTL4 om 11.20 uur!

  lees meer >
 • Close-in voorjaarsactie 2015 Duitse klasbakken

  Hij staat weer bij de groothandel: een nieuwe editie van het bekende Close-in actiepakket van Itho Daalderop. Het pakket bestaat uit twee 10 liter-boilers en twee aansluitsets, waaraan deze keer een 'Duitse klasbak' is toegevoegd.

  lees meer >
 • Nul-op-de-meter centraal op Building Holland

  Itho Daalderop is van 31 maart tot en met 2 april aanwezig op Building Holland.

  lees meer >
 • Nieuwe contactgegevens

  Om u sneller en directer naar de juiste afdeling binnen Itho Daalderop te leiden hebben we onze contactpagina aangepast.

  lees meer >
 • Klasse-ventilatie uitgebreid en gestroomlijnd!

  Itho Daalderop heeft het uitgebreide assortiment klasse-ventilatie verbeterd en gestroomlijnd. Onze toepassingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwschoolprojecten zijn hierdoor geoptimaliseerd.

  lees meer >
 • Nieuwe klasse-ventilatie-unit DCWi 1000

  De DCWi 1000 is de nieuwste klasse-ventilatie-unit met nóg meer capaciteit en een zeer hoog thermisch rendement, wat naverwarming vrijwel onnodig maakt.

  lees meer >
 • Itho Daalderop ‘Nul-op-de-meter-trailer’ geopend op Energie 2014

  Onder grote belangstelling werd dinsdag 7 oktober de Itho Daalderop Nul-op-de-meter-trailer geopend op Energie 2014, de grootste energievakbeurs van Nederland. In en om deze trailer presenteerde Itho Daalderop drie dagen lang haar nieuwste totaalconcepten voor renovatie en nieuwbouw.

  lees meer >
 • Onze zakelijke website in een nieuw jasje!

  Itho Daalderop is dagelijks volop in beweging. Met nieuwe producten en systemen, activiteiten, updates en nieuwtjes. Dat vraagt om een aangepaste website, die meegaat in de laatste ontwikkelingen en onze klanten een nog beter overzicht biedt.

  lees meer >
 • Itho Daalderop bekendste naam onder w-installateurs

  Itho Daalderop is nummer 1 als het gaat om naamsbekendheid onder werktuigbouwkundige installateurs. Dat blijkt uit een onderzoek van bouwmarketeer Bouwkennis.

  lees meer >
 • Je regelt het met Spider!

  Uw ideale binnenklimaat regelen met maar één druk op de knop van uw klimaatthermostaat, smartphone of tablet. Waar en wanneer u maar wilt, dus ook buiten de deur. Of het nu gaat om verwarming, tapwater of elektrische apparaten, met het nieuwe spIDer-klimaatsysteem is het zo geregeld.

  lees meer >
 • Miljoenste Itho Daalderop ventilatiebox geproduceerd!

  Een teaser! De miljoenste CVE ventilatie-unit is van de productieband gerold. Eerder dit jaar zijn wij een speciale actie gestart omdat de productie van onze miljoenste ventilatiebox naderde. En dat is nu een feit. Aan de betreffende productielijn werd dit in het bijzijn van personeel en directie gevierd.

  lees meer >
 • Vernieuwde website mijnbalansventilatie.nl

  De VLA (Vereniging van Luchttechnische Apparaten) en de aangesloten fabrikanten en leveranciers van balansventilatie-units lanceerden dinsdag 3 februari een vernieuwde website om consumenten te informeren over balansventilatie en om inzicht te geven in de werking en een optimaal gebruik van het systeem.

  lees meer >
 • Itho Daalderop op BouwBeurs 2015

  Itho Daalderop is tijdens de Week van de Bouw aanwezig op de Bouwbeurs 2015. Op stand A080 in hal 9 staat de speciale Itho Daalderop Nul op de meter trailer, met aandacht voor verschillende concepten en innovatieve producten. Verder worden EPC < 0,4 concepten getoond met speciale aandacht voor hoogbouwoplossingen.

  lees meer >