• Miljoenste Itho Daalderop ventilatiebox geproduceerd!

  Een mijlpaal! De miljoenste CVE ventilatie-unit is van de productieband gerold. Eerder dit jaar zijn wij een speciale actie gestart omdat de productie van onze miljoenste ventilatiebox naderde. En dat is nu een feit. Aan de betreffende productielijn werd dit in het bijzijn van personeel en directie gevierd.

  lees meer >
 • Spectaculaire modelhelikopter cadeau bij een BTV-N201T actiepakket

  Een echt mannen gadget cadeau! Bij een actiepakket met 3 badkamerventilatoren (BTV’s) met timer, type N201T, een spectaculaire modelhelikoptercadeau gevoegd! Deze actie loopt vanaf 1november bij de groothandel. Op = Op!

  lees meer >
 • Close-in najaarsactiepakket, Amerikaanse grootheden

  Het Close-in actiepakket, bestaande uit twee 10 liter-boilers en twee aansluitsets, is er weer bij de groothandel! Bij dit actiepakket is deze keer een Amerikaanse grootheid toegevoegd, zodat u als installateur uw collectie met Burago modelauto’s weer verder body geven. Deze editie een klassieke Ford uit 1949 en de nieuwste Ford Mustang. Vanaf eind oktober zijn deze pakketten weer op voorraad! Op = op!

  lees meer >
 • Vaker CO-vergiftiging door onbekwame installateur

  Er vallen meer slachtoffers door koolmonoxidevergiftiging uit cv-ketels, blijkt uit onderzoek door het EO-programma Dit is de Dag Onderzoek. Volgens de Onderzoeksraad voor Veiligheid komt dit vaak door onbekwame installateurs - en dus niet alleen door oude geisers.

  lees meer >
 • Laat de zon ook het grote werk doen met thermische concepten

  Laat de zon ook het grote werk doen om het tapwater te verwarmen! Een zonthermisch concept wordt al regelmatig toegepast in woningen.

  lees meer >
 • Nieuwe klasse-ventilatie-unit DCWi 1000

  De DCWi 1000 is de nieuwste klasse-ventilatie-unit met nóg meer capaciteit en een zeer hoog thermisch rendement, wat naverwarming vrijwel onnodig maakt.

  lees meer >
 • Itho Daalderop ‘Nul-op-de-meter-trailer’ geopend op Energie 2014

  Onder grote belangstelling werd dinsdag 7 oktober de Itho Daalderop Nul-op-de-meter-trailer geopend op Energie 2014, de grootste energievakbeurs van Nederland. In en om deze trailer presenteerde Itho Daalderop drie dagen lang haar nieuwste totaalconcepten voor renovatie en nieuwbouw.

  lees meer >
 • Itho Daalderop tekent deal stroomversnelling koopwoningen

  Een kleine tweehonderd vertegenwoordigers van energiecoöperaties, banken, gemeenten, hypotheekverstrekkers, makelaars en bouwbedrijven hebben op 29 september de Deal Stroomversnelling Koopwoningen ondertekend. Itho Daalderop is een van de weinigen in de klimaatbranche die heeft mee ondertekend. Dit vloeit voort uit de deelname van Itho Daalderop aan de Stroomversnelling Huurwoningen en het feit dat zij een breed pakket op de Nederlandse markt gerichte oplossingen en concepten heeft voor zowel renovatie als nieuwbouw.

  lees meer >
 • Kom naar Energie 2014

  Itho Daalderop is ook dit jaar weer te vinden op Energie 2014 in de Brabanthallen in Den Bosch; dé vakbeurs op het gebied van duurzame energieopwekking en energiebesparing.

  lees meer >
 • Miljoenste CVE

  Itho Daalderop viert dit jaar het succes van de CVE; de no.1 ventilatiebox van Nederland. We brachten als eerste een centrale ventilatie-unit op de markt. En waren de eerste met een gelijkstroommotor voor de prijs van een wisselstroommotor.

  lees meer >
 • Slim en vraaggestuurd ventileren met BaseFlow

  Itho Daalderop verbreedt haar productgamma op ventilatiegebied met een slim, vraaggestuurd systeem: BaseFlow. Het nieuwe ventilatiesysteem past in de lijn van eenvoudige tot geavanceerde systemen en werd onlangs gepresenteerd tijdens de installatievakbeurs VSK 2014. BaseFlow is vanaf heden verkrijgbaar.

  lees meer >
 • RTL4-programma met Itho Daalderop goed ontvangen

  De kop is eraf! RTL4’s “Ons Huis Verdient Het” had zaterdag zijn eerste uitzending en die is goed ontvangen. Slim verbouwen levert geld op. En leuke TV. Wij zijn daar als hoofdsponsor best trots op.

  lees meer >
 • Close-in voorjaarsactie met Engelse stijliconen

  De Itho Daalderop Close-in voorjaarsactie is weer gestart! Bestel nu een actiepakket bij de groothandel en ontvang één van de twee Engelse stijliconen om uw modelauto-collectie weer een stukje completer te maken: een Mini Cooper uit 1969 of de ‘nieuwe’ MINI uit 2001!

  lees meer >
 • RTL4-programma met Itho Daalderop bijna van start

  Morgen is het zover! Zaterdag 12 april om 16.00 uur start het nieuwe RTL4-programma Ons Huis Verdient Het. In acht afleveringen wordt de kijker op een leuke manier rondgeleid in tal van huizen ‘zonder energierekening’. Itho Daalderop is hoofdsponsor en komt met allerlei bespaaroplossingen wekelijks op TV. Bijvoorbeeld bij de transformatie van een jaren-70 villawoning, met o.a. onze Warmtepomp, Zonneboiler en het QualityFlow systeem. Dit is ook goede promotie voor u als installateur.

  lees meer >
 • Itho Daalderop werkt mee aan nieuwe RTL4-serie

  Itho Daalderop werkt vanaf april mee aan een nieuw RTL4-programma over ‘wonen zonder energierekening’: energiebesparende maatregelen voor onze woning.

  lees meer >
 • Ed Nijpels beleeft Binnenklimaat Experience

  Ed Nijpels, commissievoorzitter voor de uitreiking van de VSK Awards, bezocht gisteren de Itho Daalderop-stand op de VSK-beurs.

  lees meer >
 • Bekijk Itho Daalderop eens door een andere bril

  De Itho Daalderop-stand staat nog tot en met 7 februari op de VSK-beurs in de Utrechtse Jaarbeurs. En de Binnenklimaat Experience is na de eerste dag al een ware hit gebleken!

  lees meer >
 • Het projectbureau: on the job met Itho Daalderop

  Het Oranjekwartier in Veghel is in meerdere opzichten een bijzonder project voor Itho Daalderop. We leveren er niet alleen drie of vier producten per woning, we zorgen ter plekke ook voor ondersteuning en begeleiding bij de installatie van het nieuwe systeem. Vanaf het voortraject is er bovendien al een nauwe samenwerking met Wasco.

  lees meer >