• Kan jij weer in de spiegel kijken? BTV, een zichtbaar goed ID

  Met de badkamerventilator van Itho Daalderop kan uw klant na het douchen weer goed in de spiegel kijken! Door toepassing van een BTV in de badkamer of het toilet worden vochtproblemen en schimmelvorming voorkomen, waardoor de ruimte fris blijft. De Itho Daalderop BTV is eenvoudig te monteren met een uniek en modern design. Ook verkrijgbaar met timer en/of hygrostaat.

  lees meer >
 • Itho Daalderop met binnenklimaatbelevenis op VSK 2014

  Schiedam, 20 december 2013 - Tijdens VSK 2014 staat de stand van Itho Daalderop compleet in het teken van het beleven van een goed binnenklimaat. Naast een unieke ‘Binnenklimaat Experience’ en de laatste innovaties en ontwikkelingen op het gebied van verwarming, ventilatie en warm tapwater lanceert Itho Daalderop een klimaatthermostaat.

  lees meer >
 • Feestdagen

  Itho Daalderop is van woensdag 25 december 2013 t/m vrijdag 3 januari 2014 gesloten. Welke consequenties dit voor u heeft, ziet u hieronder:

  lees meer >
 • Close-in najaarsactie

  De Itho Daalderop Close-in najaarsactie is weer van start. De actiepakketten zijn verkrijgbaar bij uw groothandel! Bij aanschaf van twee 10 liter boilers krijgt u dan een Franse schoonheid cadeau.

  lees meer >
 • Itho Daalderop verdient 2x Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2013

  Itho Daalderop heeft de Erkenning Goed Industrieel Ontwerp 2013 in de wacht gesleept. De Erkenning werd uitgereikt voor de Close-In BS5 en de VarioTouch. De producten waren in de categorie Consumentenproducten de uitblinkers op het gebied van designvakmanschap. De uitreiking vond 22 oktober plaats in het AutomotivCampusNL in Helmond.

  lees meer >
 • Klasse-ventilatie uitgebreid en gestroomlijnd!

  Itho Daalderop heeft het uitgebreide assortiment klasse-ventilatie verbeterd en gestroomlijnd. Onze toepassingen voor zowel renovatie- als nieuwbouwschoolprojecten zijn hierdoor geoptimaliseerd. Daarnaast introduceren wij een nieuwe ventilatiebediening: Airlinq. Een interactieve touch screenbediening waarmee een optimaal leerklimaat met goede luchtkwaliteit eenvoudig onder controle is. Met deze ontwikkelingen biedt Itho Daalderop een nieuwe generatie klasse-ventilatie.

  lees meer >
 • Itho Daalderop met innovatie op Energie 2013

  Tijdens de vakbeurs Energie 2013 presenteert Itho Daalderop een zeer duurzame oplossing voor het bereiden van warm tapwater in combinatie met collectieve systemen. Nieuw is ook de unieke BaseCube Duo cv-ketel voor laagtemperatuurverwarming. Het toch al brede programma vraaggestuurde ventilatiesystemen is verder uitgebreid met een budgetvariant, BaseFlow.

  lees meer >
 • Vind de Gouden Close-in Compact & Win!

  Doe met ons mee en win een gouden prijs! Itho Daalderop heeft de Close-in Compact vernieuwd en voorzien van de unieke 5 jaar garantie. Ter introductie van de vernieuwde Close-in Compact hebben wij 10 gouden Close-in Compact’s verstopt tussen de gewone zwarte uitvoeringen. Vind dit unieke exemplaar tijdens de gouden campagne periode en maak kans op een mooie prijs!

  lees meer >
 • Itho Daalderop introduceert alles-in-1 ventilatiepakket

  Schiedam, 15 augustus 2013 - Itho Daalderop introduceert op 1 september het alles-in-1 ventilatiepakket. Een handig pakket voor de installateur, waardoor hij altijd het juiste aansluitmateriaal bij de hand heeft om in één keer een gehele woning te renoveren naar een gebruikersvriendelijke en energiezuinige ventilatie installatie. Het Itho Daalderop alles-in-1 ventilatiepakket is bovendien prijstechnisch interessanter dan de aanschaf van de losse onderdelen.

  lees meer >
 • Overeenkomst Waterzicht II Zoetermeer

  Woningcorporatie De Goede Woning en Dura Vermeer Bouw Zuid-West hebben een overeenkomst getekend voor de bouw van 56 PCS Hybride-woningen in Waterzicht in Zoetermeer. Waterzicht is de laatste grote nieuwbouwlocatie van de wijk Oosterheem in Zoetermeer. Met een groot aantal energiezuinige voorzieningen komt deze woonbuurt op de lijst als een van de grootste duurzame nieuwbouwlocaties van Nederland.

  lees meer >
 • Bezoek een schoolvoorbeeld van Klasse-ventilatie

  Een hot item op scholen is het binnenklimaat, dat in veel gevallen verre van gezond genoemd kan worden. Al meer dan 300 scholen hebben samen met Itho Daalderop het binnenklimaat aangepakt.

  lees meer >
 • Filterwisselweken bij Itho Daalderop!

  Om de leerprestaties en de luchtkwaliteit te verbeteren in klaslokalen, heeft Itho Daalderop klasse-ventilatie ontwikkeld. Voor optimale prestaties is het belangrijk dat deze ventilatiesystemen regelmatig onderhouden worden en de filters worden vernieuwd.

  lees meer >
 • Lancering Informatiepunt Ventilatie

  Op woensdag 13 maart is het Informatiepunt Ventilatie gelanceerd. Bij dit informatiepunt - een initiatief van de Woonbond, Vereniging Eigen Huis, de VLA (waar Itho Daalderop bij aangesloten is), VACpunt Wonen en het Ministerie van Infrastrcutuur en Milieu - kunnen particulieren terecht met vragen over betere ventilatie. Het initiatief wordt ondersteund door voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal.

  lees meer >
 • Cv-ketelvervanging valt ook onder 6% btw

  De arbeidskosten bij het vervangen van cv-ketels valt ook onder het nieuwe 6 procent btw-tarief, dat van 1 maart 2013 tot 1 maart 2014 van kracht is. Dat blijkt uit de toelichting die het ministerie van Financiën gegeven.

  lees meer >
 • Telefooncentrale Itho Daalderop verbeterd

  Sinds eind 2012 is er een keuzemenu op het Itho Daalderop-nummer voor de installateur voor verkoopondersteuning & support (010-4278910) gezet. Het keuzemenu is nu verder bekeken en verbeterd. Hoort u uw keuze, dan kunt u deze direct ingeven en u hoeft niet het menu af te luisteren.

  lees meer >
 • Itho Daalderop doet mee aan Warme Truiendag

  Aanstaande vrijdag, 8 februari, doet Itho Daalderop mee aan de Greenchoice Warme Truiendag. Onze vestigingen in Tiel en Schiedam zullen de verwarming één graad lager zetten en onze medewerkers zullen een warme trui aantrekken. Hierdoor zullen we, zonder verlies van comfort, 7% energie en dus 7% CO2 uitstoot besparen. Een simpel en duurzaam idee!

  lees meer >
 • Itho Daalderop op de Bouwbeurs

  Innovaties en doorontwikkelingen warmtepompen op Bouwbeurs<br /><br />Van 4 tot 9 februari staat Itho Daalderop op de Bouwbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Tijdens deze ‘Bewust Bouwen’-editie worden diverse doorontwikkelingen getoond op het gebied van de water/water warmtepomp en de lucht/water hybride warmtepomp, en wat er aan innovatie van deze installaties in de nabije toekomst te verwachten valt.

  lees meer >
 • Kokend en warm water in een handomdraai

  Direct kokend en warm water in de keuken gecombineerd met een stijlvolle kraan; het wordt werkelijkheid met de keukenset van Itho Daalderop. Met de de Close-in Boily+ en de Modern 3-in-1 kraan kunt u direct kokend, warm of koud water tappen. Deze combinatie maakt bijvoorbeeld een kop thee zetten in één handomdraai mogelijk.

  lees meer >