• Itho Daalderop zit in het beste klaslokaal van Nederland

  In veel klaslokalen is er een te grote hoeveelheid CO<small>2</small> waardoor het binnenmilieu bij scholen nog steeds onder de maat is. Ook het energieverbruik op scholen kan in de meeste gevallen flink omlaag. Door een integrale aanpak kan geld worden bespaard én de leefomgeving op scholen sterk worden verbetert. Het Innovatie Centrum Duurzaam Bouwen (ICDUBO) in Rotterdam heeft daarom een uniek en duurzaam schoolconcept gelanceerd waarmee alles in één goed wordt aangepakt en het perfecte klaslokaal wordt getoond.

  lees meer >
 • Imagocampagne balansventilatie

  Op 26 november 2012 is de nieuwe campagne over balansventilatie (BV) van start gegaan: een nieuwe website, een radiocommercial en displayadvertising wijzen mensen op de betrouwbaarheid en de voordelen van een ‘BV-systeem’. “Het is de bedoeling mensen goed te informeren over balansventilatie, want BV zorgt, samen met de CV, voor een heel prettig leefklimaat in huis.” Aldus de fabrikanten van BV, waaronder Itho Daalderop.

  lees meer >
 • Dakventilatoren gemodificeerd voor optimale werking

  Dakventilatoren van Itho Daalderop zijn de ideale oplossing voor iedere situatie; of het nu gaat om collectieve ventilatie in de woningbouw of om ventilatie in de utiliteit. Waarom we ons assortiment hebben verbeterd, hoe dit tot stand is gekomen en hoe dit wordt ervaren in de markt, kunt u lezen in het onderstaande artikel. Hierin legt installateur Arno de Jong uit hoe problemen uit het verleden, innovatiekracht en samenwerking hebben geleid tot verbeteringen en nieuwe mogelijkheden.

  lees meer >
 • Onderzoek wijst uit: Itho Daalderop bekendste merk

  Uit de tweejaarlijkse Score Card Naambekendheid & Imago Installatie van Bouwkennis onder w-installateurs en adviseurs is Itho Daalderop naar voren gekomen als het bekendste merk. Met name op de gebieden van luchttechniek en boilers scoort Itho Daalderop uitmuntend.

  lees meer >
 • Itho Daalderop geeft lezing op NPW-congres

  Op 28 november 2012 organiseert het NPW (Nederlands Platform Warmtepompen) haar jaarlijkse najaarscongres, dat dit keer in Etten-Leur zal plaatsvinden. Itho Daalderop zal deze dag een lezing geven met als onderwerp "Vertaling van randvoorwaarden naar de praktijk met leermomenten voor de toekomst".

  lees meer >
 • Nieuwe ionisatiepen

  Door omstandigheden zijn we genoodzaakt per direct een productwijziging door te voeren, die in eerste instantie gepland stond voor het eerste kwartaal van 2013. Het gaat om de invoering van de korte ionisatiepen voor de Comfort Classic en de Base Cube, in de plaats van de lange ionisatiepen.

  lees meer >
 • Najaarsactie gaat weer beginnen!

  Deze herfst organiseert Itho Daalderop weer – traditiegetrouw – een najaarsactie. Als u vanaf 29 oktober een actiepakket aanschaft, krijgt u daar een schaalmodel bij cadeau. U heeft de keuze uit twee Amerikaanse racemonsters; een Dodge Viper GT2 of een 2000 Ford Mustang SVT Cobra R. Het actiepakket bestaat uit 2x een Close-in 10 en 2x een aansluitset. Wees er snel bij, want op = op!

  lees meer >
 • Itho Daalderop met klasse-ventilatie op Kindvak 2012

  Goed ventileren is noodzakelijk voor een goede luchtkwaliteit in de klas en betere schoolprestaties. Klasse-ventilatie van Itho Daalderop zorgt ervoor dat elk lokaal voldoende frisse lucht krijgt op een wel heel energiezuinige, stille en comfortabele manier.

  lees meer >
 • Base Cube-reeks uitgebreid

  De Base Cube-reeks is uitgebreid met een CW4- en een CW5-model. Daardoor is de zuinigste comfortketel van Nederland voortaan n&oacute;g breder toepasbaar.

  lees meer >
 • Vakbeurs Energie 2012

  Van 9 tot 11 oktober vindt in de Brabanthallen in ’s-Hertogenbosch de vakbeurs Energie 2012 plaats. Itho Daalderop is ook dit jaar weer aanwezig met een breed gamma producten, systemen en concepten voor nieuwbouw en renovatie die bijdragen aan een energiezuinig en comfortabel binnenklimaat.

  lees meer >
 • Btw-verhoging per 1 oktober 2012

  Per 1 oktober verhoogt de overheid het algemene btw-tarief in Nederland van 19% naar 21%. Dit aangepaste btw-tarief geldt ook voor alle producten en diensten van Itho Daalderop. Het btw-tarief van 21% zal vanaf 1 oktober toegepast worden op alle transacties tussen u en Itho Daalderop. Offertes die eerder op basis van 19% btw zijn aangeboden, zullen indien na 1 oktober wordt geleverd, ook onder het nieuwe 21% tarief vallen.

  lees meer >
 • Het stookseizoen is geopend

  Op vrijdag 7 september was de ID-relatiedag. Velen van u waren in Schiedam getuige van de aftrap van het stookseizoen, onder het motto 'Itho Daalderop bouwt verder aan de toekomst'. Het werd een schitterende dag.

  lees meer >
 • Itho Daalderop aanwezig bij area30

  Tijdens area30 presenteert Itho Daalderop haar nieuwste producten; de VarioTouch, waarmee u koud, warm, kokend en gefilterd water kunt tappen én de vernieuwde Close-in BL5.

  lees meer >
 • Klanttevredenheidsonderzoek Itho Daalderop

  In de afgelopen periode heeft Itho Daalderop de eerste enquêtes afgenomen voor een klanttevredenheidsonderzoek. De 0-meting is hiermee verricht, de uitkomsten hebben we ter harte genomen en passende acties om tot verbetering te komen zijn ingezet.

  lees meer >
 • Succesvolle voetbalactie mag niet baten

  Nu de winnaars van de voetbalspaaractie van Itho Daalderop terug zijn uit Kharkov na de wedstrijd Nederland - Duitsland, zit de voetbalactie van Itho Daalderop er helemaal op. De actie was een groot succes, maar helaas gaf het Oranje geen steuntje in de rug.

  lees meer >
 • Commerciële trainingen groot succes

  Verkopen is topsport. Het verschil tussen winnen en verliezen is marginaal. Dit zit hem vaak in de details. Daarom organiseert Itho Daalderop commerciële training voor haar ID-dealers.

  lees meer >
 • Close-in-voorjaarsactie 2012

  Dit jaar heeft Itho Daalderop weer twee fantastische schaalmodellen voor u tijdens de Close-in-voorjaarsactie 2012. Het voorjaar verleidt ons om naar buiten te gaan, en daarom hebben we gekozen voor twee modellen die bij uitstek geschikt zijn om de natuur in te trekken.

  lees meer >
 • In tien weken 24 scholen voorzien van ventilatie

  De Haagse Scholen heeft een huzarenstukje geleverd. In tien vakantieweken zijn 24 scholen van nieuwe ventilatiesystemen voorzien. Door een pragmatische aanpak, duidelijke afspraken en korte lijnen wist iedereen precies wat er moest gebeuren. Bovendien had de bouwkundig facilitair adviseur van De Haagse Scholen een meesterzet geplaatst, door ruim op tijd voldoende ventilatietoestellen te reserveren.

  lees meer >
 • Close-in Compact; in alle opzichten de beste

  Bij Itho Daalderop streven we er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Niet alleen door nieuwe producten te ontwikkelen, maar ook door onze eigen producten te verbeteren. Bijvoorbeeld de Close-in Compact.

  lees meer >
 • Samenwerking Itho Daalderop en VDM

  VDM Woningen past Itho Daalderop hybride lucht/water warmtepomp standaard toe in particuliere woningen

  lees meer >
 • Eigen Huis (ver)bouwen + inrichten

  Onze Consumentenlijn is van 30 maart tot en met 1 april aanwezig bij de beurs Eigen huis (ver)bouwen + inrichten. Deze beurs is in de Jaarbeurs in Utrecht.

  lees meer >
 • Itho Daalderop wint VSK Award met Flat Energy Cube

  Itho Daalderop heeft gisteravond de VSK Award in de categorie Aarde in de wacht gesleept. De Flat Energy Cube werd door de jury gekroond tot winnend concept. Deze prefab-installatiemodule bevat alle installatiecomponenten die nodig zijn om een bestaande woning razendsnel te voorzien van een comfortabel binnenklimaat: een warmtepomp, boilervat, CO2-gestuurde ventilatie en een Douche WTW.

  lees meer >
 • Itho Daalderop lanceert nieuwe website

  De nieuwe website van Itho Daalderop, www.ithodaalderop.nl, is op 26 januari 2012 gelanceerd. Itho Daalderop is sinds 1 januari 2011 één bedrijf en nu heeft het bedrijf ook op digitaal vlak één gezicht. De website bevat meer informatie dan ooit tevoren en is bovendien zeer klantgericht.

  lees meer >
 • In renovatieproject hebben bewoners een belangrijke stem!

  Woningcorporatie Ymere heeft voor een project in de Amsterdamse wijk Olympia met onder andere Itho Daalderop getracht de bewoners te enthousiasmeren voor het plaatsen van dubbel glas, een HR-ketel en een mechanische ventilatie-installatie. Bekijk de Web TV uitzending waarin alle betrokken partijen bij dit project (corporatie, fabrikant, installateur en bewoners) bespreken en evalueren hoe je de bewoners betrekt, enthousiasmeert, wat de moeilijkheden en uitdagingen zijn.

  lees meer >
 • Itho Daalderop genomineerd voor twee VSK Awards

  Op maandag 14 november 2011 is tijdens een persbijeenkomst in Het Geldmuseum in Utrecht bekend gemaakt dat Itho Daalderop een tweetal nominaties heeft ontvangen voor de VSK Award. In de categorie Lucht is genomineerd de Quality Flow, een revolutionair luchtdistributiesysteem voor woningventilatie. In de categorie Aarde is de Flat Energy Cube genomineerd, een prefab-klimaatkast die in woningrenovatie het A++ label kan realiseren met een verbetering van het wooncomfort van de bewoner.

  lees meer >
 • Nu 5 jaar garantie op de Close-in boilers!

  Itho Daalderop geeft voortaan vijf jaar garantie op al haar producten. Zo ook op de Close-in-keukenboiler. Bovendien krijgt u ook dit jaar weer tijdens de actieperiode een gratis modelauto bij aanschaf van één van de Close-in-actiepakketten! Dit jaar kunt u kiezen voor de Audi S4 Cabrio of de BMW M5.

  lees meer >