• Itho Daalderop in de race voor twee VSK Awards

  Op maandag 14 november 2011 is tijdens een persbijeenkomst in Het Geldmuseum in Utrecht bekend gemaakt dat Itho Daalderop een tweetal nominaties heeft ontvangen voor de VSK Award. In de categorie Lucht is genomineerd de QualityFlow, een revolutionair luchtdistributiesysteem voor woningventilatie. In de categorie Aarde is de Flat Energy Cube genomineerd, een prefab-klimaatmodule die in woningrenovatie het A++ label kan realiseren met een verbetering van het wooncomfort van de bewoner.

  lees meer >
 • CW5 toestel scoort op tapwaterrendement

  Met de introductie van de Base Cube meldt ook Itho Daalderop zich aan het front met doorstroomtoestellen met hoge tapwaterrendementen. Met een score van 97,9 procent mag de nieuwkomer zich volgens de Kiwa-Gastec-score op dit moment de best renderende tapwaterverwarmer noemen.

  lees meer >
 • De zuinigste comfortketel van Nederland

  Itho Daalderop introduceert de Base Cube. Deze innovatieve cv-ketel, met unieke aluminium warmtewisselaar, blinkt uit in zijn rendement en is bijzonder onderhoudsvriendelijk. De Base Cube is met recht de zuinigste comfortketel. Itho Daalderop levert met de Base Cube de perfecte basis voor duurzaam wooncomfort.

  lees meer >
 • ABC van Itho Daalderop

  Itho Daalderop heeft drie verschillende cv-ketels; de Aqua-Max, de Base Cube en de Comfort Classic. Alle toestellen blinken uit in eenvoud en gebruikersgemak, maar verschillen op basis van warmwatercapaciteit en vermogen. Het belangrijkste verschil zit hem in het type toestel. De Aqua-Max en de Base Cube zijn doorstroomtoestellen, de Comfort Classic is een voorraadtoestel. Een voorraadtoestel heeft een voorraadvat en houdt het tapwater continu op temperatuur. Deze toestellen zijn iets groter dan gemiddeld, maar hebben het voordeel dat u altijd direct een royale hoeveelheid warm water tot uw beschikking heeft. Een doorstroomtoestel heeft geen voorraad en verwarmt het water als er vraag naar is. Daardoor zijn deze toestellen compacter.

  lees meer >
 • Novy neemt Itho KeukenComfort van Itho Daalderop over

  Schiedam, vrijdag 8 juli 2011 – Itho KeukenComfort, een business unit van Itho Daalderop B.V., gaat voortaan deel uitmaken van het Belgische Novy. Novy en Itho KeukenComfort zijn beide toonaangevende merken en specialisten in stille, hoogwaardige afzuigkappen. Met de overname bundelen de twee specialisten nu hun krachten in Novy Nederland B.V.

  lees meer >
 • Itho sterkste merk uit installatiebranche volgens architecten

  Nederlandse architecten vinden Itho het sterkste merk in installatie. Dat blijkt uit de European Architectural Barometer, een driemaandelijks onderzoek onder 1.200 architecten in Europa, van Arch Vision. Liefst elf procent van de ondervraagden noemde Itho als sterkste merk. Daarmee bleef Itho merken als Stork (8%), Nefit (8%), Remeha (6%) en Duco (6%) ruim voor.

  lees meer >
 • De nieuwe CVE ECO RFT

  De centrale ventilatie-unit van Itho Daalderop is vanaf 1 juli 2011 flink gewijzigd. Naast meer installatiegemak, krijgt u nu 5 jaar garantie en bovendien is de totale set tot wel 8% goedkoper!

  lees meer >
 • Itho Daalderop opent Belgisch support centre

  Per 25 februari 2011 heeft Itho Daalderop, de Nederlandse fabrikant van ventilatie-, cv- en warmwaterapparatuur een eigen dochteronderneming voor België opgericht: Itho Daalderop Belgium bvba. Reden voor de oprichting is de toegenomen aandacht in België voor solar en warmtepompen, hetgeen lokale ondersteuning vergt. Het support centre is vanaf 1 maart gevestigd in Sint-Niklaas. Per 1 juli 2011 zal deze vestiging volledig operationeel zijn.

  lees meer >
 • Administratieve processen gecentraliseerd

  Per 2 mei 2011 zijn, ter verbetering van onze klantperformance, alle administratieve processen en verkoopprocessen gecentraliseerd in Schiedam. In onderstaand overzicht staat welk telefoonnummer u moet bellen voor welke vraag.

  lees meer >
 • Duizend euro voor energiezuinige huizen in Noord-Nederland

  De provincies Groningen, Fryslân en Drenthe hebben gekozen voor samenwerking met de nationale energiebesparingsaanpak Meer Met Minder. De provincies stellen per energetisch verbeterde woning 1.000 euro premie beschikbaar. In totaal zit er drie miljoen euro in de regeling.

  lees meer >
 • Itho Daalderop voorbereid op veranderend gas

  Woensdag 6 april jl. bracht het VARA-radioprogramma DeGids.fm een bezoek aan de fabriek van Itho Daalderop in Tiel. Onderwerp van gesprek was de samenstelling van het gas dat in Nederland zal gaan veranderen en de daarbijbehorende gevolgen voor de Nederlandse huishoudens.

  lees meer >
 • Reactie van de VLA op uitzending Brandpunt

  De uitzending van Brandpunt liet zien dat er problemen zijn met ventilatiesystemen in nieuwbouwwoningen. De fabrikanten van ventilatie-apparatuur vinden dit een verontrustende situatie waar snel verandering in moet komen. In de uitzending werd er een directe relatie gelegd tussen gezondheid en woonhuisventilatie. In opdracht van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu is RIVM al eerder gevraagd deze relatie te onderzoeken. Het RIVM heeft geen duidelijke relatie gevonden tussen kwaliteitskenmerken van het ventilatiesysteem en de door bewoners gerapporteerde gezondheid (citaat).

  lees meer >
 • Tien jaar garantie op de Comfort Classic en de CombiPact

  Goed nieuws; u krijgt vanaf heden tien jaar garantie op de Comfort Classic en de CombiPact bij uw Erkend Daalderop Installateur.

  lees meer >
 • Itho Daalderop op Internationale Bouwbeurs 2011

  De Internationale BouwBeurs in de Jaarbeurs in Utrecht is de eerste grote beurs waar Itho Daalderop zich al één bedrijf presenteert. Van maandag 7 tot en met zaterdag 12 februari vertellen wij u graag meer over ons bedrijf en de concepten en producten waarmee u doordacht energielabelstappen kunt maken. We zijn te vinden in hal 4, standnummer B116.

  lees meer >