• Daalderop theelicht eindigt op zevende plaats Telegraaf-prijsvraag

  Het Daalderop theelicht van meneer en mevrouw Panis uit Geldrop is op de zevende plaats geëindigd bij de Telegraaf-prijsvraag “Wat is het oudste product dat u nog gebruikt?”. Meneer en mevrouw Panis ontvingen daarom onlangs een kokend water boiler van Daalderop (de Close-in Boily) met bijbehorende 3-in-1 kraan.

  lees meer >
 • Daalderop en social media

  Sinds enige tijd zijn wij ook te vinden op diverse social media’s als LinkedIn en Twitter. Via het LinkedIn profiel vindt u velen van onze medewerkers. Op Twitter zullen wij onder meer de berichten plaatsen die op deze blog te vinden zijn.

  lees meer >
 • Media Planet belicht voordelen van CombinAir

  Onlangs bracht Media Planet Online een bezoek aan de woning van Mark Bussman. Mark heeft in zijn woning diverse energiebesparende systemen geïnstalleerd, waaronder de CombinAir en de Close-in. Voor de camera legt hij uit wat de voordelen zijn en hoe het systeem werkt.

  lees meer >
 • Itho en Daalderop integreren activiteiten

  Per 1 januari 2011 gaan Itho B.V. en Daalderop B.V. de onderlinge samenwerking intensiveren. De commerciële activiteiten van Itho en Daalderop zullen geheel geïntegreerd worden om de gezamenlijke, ambitieuze doelstellingen in snel tempo te kunnen verwezenlijken. Beide bedrijven worden ondergebracht in de ‘Tree House Group’.

  lees meer >
 • Hogere EPC-reductie CombinAir

  Met de CombinAir kan men nu een nóg hogere EPC-reductie teweeg brengen dan voorheen het geval was. In de nieuwe rekenmethode die TNO heeft ontwikkeld scoort het hybride verwarmingssysteem 0,05 EPC punt beter.

  lees meer >
 • Hogere EPC-reductie CombinAir

  Met de CombinAir kan men nu een nóg hogere EPC-reductie teweeg brengen dan voorheen het geval was. In de nieuwe rekenmethode die TNO heeft ontwikkeld scoort het hybride verwarmingssysteem 0,05 EPC punt beter.

  lees meer >
 • Uitleg MonoSolar op website Milieu Centraal

  Eén van de producten van Daalderop waarmee u energie kunt besparen, is de MonoSolar. Over zonneboilers bestaat echter nog veel onduidelijkheid. Op de website van Milieu Centraal wordt, aan de hand van de MonoSolar van Daalderop, in een webvideo uitgelegd wat er allemaal komt kijken bij een zonneboiler.

  lees meer >
 • HP Cool Cube wordt november vrijgegeven

  De uitgebreide veldtests die in de afgelopen maanden met de HP Cool Cube en Basic Cube zijn uitgevoerd, lopen op hun einde. De resultaten en reacties zijn buitengewoon positief. Medio november zal het hybride verwarmingssysteem dan ook vrijgegeven worden en voor een ieder beschikbaar worden.

  lees meer >
 • Daalderop en Tiel innig met elkaar verbonden

  Wie Tiel zegt, zegt Daalderop. En wie Daalderop zegt, zegt Tiel. De toonaangevende fabrikant van verwarmings- en warmwaterapparatuur timmert al 130 jaar aan de weg. Hun innovatieve ideeën geven de veel grotere concurrenten het nakijken. ‘We hebben een geweldige naamsbekendheid, maar slechts weinigen weten wat we maken.’

  lees meer >
 • Echte babes zetten een fluitketel op!

  Heel Nederland is momenteel in de ban van het WK voetbal. ‘Onze jongens’ zijn goed aan het toernooi begonnen en zullen aanstaande vrijdag proberen een plaats in de halve finale te veroveren.

  lees meer >
 • Ver-CombinAir-en nu nog aantrekkelijker

  Per 18 mei jongstleden is de subsidie op lucht/water warmtepompen verruimd tot € 2.000,- per toestel. Hierdoor is het nog aantrekkelijker om een cv-ketel te vervangen door een CombinAir, de hybride lucht/water warmtepomp van Daalderop.

  lees meer >
 • Herintroductie Daalderop Inlaatcombinatie

  Daalderop B.V. heeft de productie van haar eigen Inlaatcombinaties per direct hervat. De Inlaatcombinatie is het accessoire dat ervoor zorgt dat, tijdens het opwarmen van het water, de druk in de cv-ketel of keukenboiler niet te ver oploopt.

  lees meer >
 • Daalderop in Green Dream District

  In het tv-programma Green Dream District van National Geographic was onlangs aandacht voor Daalderop en haar CombinAir. In Green Dream District krijgen jonge uitvinders de kans om verrassende, coole maar ook simpele duurzame oplossingen te presenteren aan een vakjury. Zij strijden slechts om één ding: wie heeft de meest duurzame uitvinding van 2010 heeft en wint die vette hoofdprijs van 5.000 euro!

  lees meer >
 • Nu € 2.000,- subsidie op de CombinAir

  Per 18 mei 2010 is de subsidieregeling voor lucht/waterwarmtepompen verruimd naar € 2.000 per toestel. Dat betekent dat men per direct kan ‘ver-CombinAir-en’ tegen een investering die in dezelfde orde van grootte ligt als ‘verketelen’….

  lees meer >
 • Daalderop’s WK actie

  In navolging van onder meer Heineken, TUC en ING heeft ook Daalderop een WK actie. Bij aanschaf van de keukenset van Daalderop via de technische groothandel krijgt u nu een unieke ‘draagbare’ oranje fluitketel cadeau. De fluitketel hoort immers met de Close-in® Boily niet langer thuis op uw aanrechtblad, maar kan nu fungeren als hip hoofddeksel!

  lees meer >
 • Daalderop’s 130 jarig jubileum

  Op 1 mei 1880 nam Johannes Nicolaas Daalderop een stoomkoperdraaierij in de Waterstraat in Tiel over. Het betekende het begin van de kleurrijke historie van Daalderop. Over exact één maand bestaat Daalderop daardoor 130 jaar, iets wat we niet onopgemerkt aan ons voorbij laten gaan.

  lees meer >
 • Maatwerkinstallatie als Lego voor consument

  Met de introductie van Cubes op de VSK kiest Daalderop niet zozeer voor nieuwe technieken, maar voor een nieuwe benadering van de eindgebruiker van woonhuisinstallaties. “De installateur kan hierdoor zijn rol als adviseur veel beter vervullen,” aldus Suzanne van Es, manager sales en marketdevelopment bij Daalderop.

  lees meer >
 • Daalderop presenteert: Cubes by Daalderop

  Op de VSK, van maandag 1 tot en met vrijdag 5 februari, zal Daalderop haar nieuwe modulaire productlijn, de Cubes, introduceren.

  lees meer >