sfeerbeeld HP-M 25 i

Log in om dit formulier te gebruiken.

Aanvragen retournummer

Voor een correcte en vlotte afhandeling van onderdelen of producten die u retour wilt sturen, hoeft u slechts één formulier volledig in te vullen en aan ons te versturen. Voor gebruik van dit formulier dient u wel te beschikken over een inlogcode en dient u ingelogd te zijn. Het formulier zal dan vooraf al door ons met naw-gegevens gevuld zijn. Nog geen inloggegevens? Vraag deze dan hier aan.

Meerdere onderdelen van één eindproduct dienen gecombineerd te worden in één aanvraag. 

Na het verzenden van uw aanvraag ontvangt u van ons binnen een half uur een zogenaamd ticketnummer dat behoort bij uw aanvraag. In dit bericht staat aangegeven dat wij uw aanvraag zullen beoordelen, waarna u binnen 5 werkdagen bericht van ons ontvangt of de retouraanvraag akkoord is. U ontvangt dan tevens instructies aangaande de retourzending en wij zullen per ommegaande het door u retour te sturen onderdeel remplaceren.

LET OP: Retouren dienen altijd voorzien te zijn van een, door Itho Daalderop opgegeven, retournummer en dienen naar het juiste retouradres opgestuurd te worden. Dit adres wordt vermeld in de instructies aangaande de retourzending.

Na retourontvangst van het onderdeel volgt de definitieve beoordeling. Bij gebleken garantie en indien van toepassing zullen wij u dan ook de bijbehorende normvergoeding crediteren. U hoeft daarvoor dus geen factuur aan ons te zenden. Het invullen van een normtijdenlijst is daarmee niet meer nodig. Wanneer er meerdere onderdelen vervangen zijn behoudt Itho Daalderop Nederland zich het recht om dubbele vergoedingen voor voorrijkosten van de totaal vergoeding niet te crediteren.

Voor het crediteren hebben we wel uw bankrekeningnummer nodig. Mocht dat nog niet bij ons bekend zijn dan kunt u het aan ons mailen, voorzien van tenaamstelling en plaatsnaam (creditcontrol@ithodaalderop.nl).

Mocht na controle blijken, dat er geen sprake is van garantie dan zullen wij het eerder aan u verzonden onderdeel en normvergoeding alsnog doorbelasten.