sfeerbeeld_nieuw-de-btv-ssst

Nieuw, de BTV-ssst

Nieuw, de BTV-ssst

Itho Daalderop introduceert een nieuwe badkamer- en toiletventilator, de BTV-ssst. Deze BTV is uniek vanwege het minimale geluidsniveau en daarmee de stilste in de badkamer of toilet.

Bij installatie kan gekozen worden voor twee snelheden; laagstand en hoogstand. Bij laagstand wordt 35m³ per uur geventileerd met een geluidsniveau van 14 dB(A) en bij hoogstand wordt 75m³ per uur geventileerd met een geluidsniveau van 29 dB(A). Geluidsniveaus om ongestoord te genieten! Daarnaast is dit model zeer energiezuinig (4,3W-6,8W), waardoor continue ventilatie in bijvoorbeeld vochtige huizen mogelijk is.

 

Nieuw, de BTV-ssst


Extra garantie én extra spaarpunten

Voor alle Itho Daalderop-producten geldt een standaard fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze garantietermijn kan uitgebreid worden naar 5 jaar op onderdelen door het product online te registreren via de website. En wordt in de maanden mei en juni de garantie geregistreerd, dan krijgen installateurs dubbele spaarpunten op de BTV-ssst. De BTV-ssst moet dan geregistreerd worden tussen 1 mei en 30 juni 2016.

In de maand april zijn alle groothandels en installateurs op de hoogte gebracht van de productintroductie en vanaf 1 mei is het product verkrijgbaar bij de groothandel.

< terug naar nieuwsoverzicht