Itho Daalderop partner van duurzamewarmte.nl

Itho Daalderop partner van duurzamewarmte.nl

De nieuwe website duurzamewarmte.nl helpt huiseigenaren bij het kiezen van de juiste duurzame warmtetechniek voor in huis. Met technieken zoals onder andere warmtepompen en zonneboilers. Hiermee wordt het voor iedereen mogelijk en inzichtelijk gemaakt om op een duurzame manier te verwarmen en voor warm water te zorgen.

De website duurzamewarmte.nl is een initiatief van het ministerie van Economische Zaken, RVO, de brancheverenigingen van vier duurzame technieken, voorlichtingsorganisatie Milieu Centraal en de Nederlandse Vereniging voor Duurzame Energie (NVDE). Itho Daalderop maakt als fabrikant van onder andere warmtepompen en zonneboilers uiteraard deel van dit initiatief. De warmtepomp en zonneboilertechnieken worden uitgelegd en meer informatie kan worden aangevraagd over deze technieken. Itho Daalderop draagt bij aan de energietransitie.

ISDE Subsidie
Initiatieven om de woning te verduurzamen worden ondersteund met ISDE subsidieregeling. Zo ontvangt een consument op een grondgebonden warmtepomp een subsidie van maar liefst €2800,-. Hoe de subsidie wordt aangevraagd? Itho Daalderop heeft hiervoor een handige blog geschreven.

< terug naar nieuwsoverzicht