• Samen Nederland duurzaam maken? Zeker doen!

  Maar hoe? Op 21 en 22 maart laten we het u graag zien tijdens de beurs Duurzaam Verwarmd (samen met Solar Solutions) in Expo Haarlemmermeer. Er zijn volop redenen om onze stand niet te missen:

  lees meer >
 • Spider klimaatsysteem wint VSK Award

  Het Spider klimaat- en monitoringssysteem van Itho Daalderop heeft in de categorie Digitaal & Slim een VSK Award gewonnen. De onderscheidingen werden dinsdag 6 februari uitgereikt tijdens de installatievakbeurs VSK in Utrecht.

  lees meer >
 • Slimme Itho Daalderop noviteiten op VSK 2018

  Itho Daalderop presenteert op VSK 2018 haar laatste innovaties op het gebied van energiezuinige, comfortabele en gezonde binnenklimaatsystemen. De belangrijkste zijn de HP-S en WPU 5G warmtepompen, de Smartboiler, de CAS 3 Connect dakventilator en Spider Safety. Het Itho Daalderop Spider-klimaatsysteem en de Green Energy Smartboiler zijn genomineerd voor de VSK Awards 2018 in de categorie Digitaal & Slim.

  lees meer >
 • Totaal assortiment en prijslijst 2018

  In de prijslijst 2018 vindt u informatie terug over een aantal producten die voorzien zijn van een nieuw energielabel, aangepast aan de nieuwe Ecodesign-richtlijnen per 1 januari 2018.

  lees meer >